Bra semesterläsning

Om du har semester nu, från ditt jobb på mekanisk verkstad (läs mer om sådana här), eller vad du nu jobbar med, varför inte då passa på att skaffa dig lite böcker att läsa? Att lägga sig i hängmattan med en bra bok, finns det något bättre? Om du inte vet vad för bok du ska välja först, så har jag ett par bra tips att ge dig.

Tips på bra sommarböcker

Mina drömmars stad – Per Anders Fogelström

En berättelse som tar oss tillbaka till slutet av 1800-talet mitt i Stockholm och industrialiseringen. Påminner en om hur det en gång var och hur tufft livet varit. En fin historia som finns i 3 delar.

Hennes Söner -  Sogand Sasanpor

I kvarteret Linjalen på Södermalm i Stockholm bor Fru Darija, hennes make och två tonårssöner. På kvällarna sitter Fru Darija vid köksfönstret och fantiserar om att lämna allt och börja om, samtidigt som hennes söner är allt annat än laglydiga. I Hennes söner skildras ensamhet och fattigdom, mitt i storstaden.

Allt vi inte sa - Sara Osman

Vännerna Amanda, Sofia och Caroline lever livet i Stockholms innerstad. På ytan är allt bra, men undertill pågår något helt annat. En samtidsroman med psykologisk spänning.

Testa ljudbok

Ett annat sätt att "läsa" böcker på är att lyssna på dem. Idag finns det flera olika ljudboksappar att prenumerera på, som ger tillgång till en hel del olika titlar! Det finns det mesta att välja på. 

8 Jul 2021