Få hemsidan att synas på bästa sätt

Oavsett om man är en författare med en hemsida, eller har ett företag med en hemsida som man vill ha fler besökare till, så är det en del att göra. Det handlar oftast om att ranka högt på Google och för att göra det, så krävs det att man lägger ner tid på SEO samt även kanske satsar på så kallade Google Ads. För att få bästa hjälpen med sökmotoroptimering, så är det en fördel att vända sig till en mediabyrå, läs mer om en här. Visst kan man göra det själv, men då måste man läsa på en massa samt ha tiden till att fixa med det!

När det gäller Google Ads, så är det som köpta annonser kan man säga, fast man betalar bara då någon klickar på dem.

Se till att synas på sociala medier

Ett sätt att synas, som författare, eller som företagare, det är att skapa en profil eller sida på Facebook som ett exempel. Sedan även gå med i olika grupper och interagera med andra. Det gör att man kan få nya läsare, ny målgrupp och så vidare.

Ha en uppdaterad hemsida

Det räcker sällan att bara skapa en hemsida. Den bör även uppdateras och det regelbundet. Det måste så att säga vara liv i den. Dels för att Google ska gilla den, men även för att dina besökare ska tycka om vad de ser då de hittar den!

23 Feb 2022