Kombinera författarskapet med att gigga

Att vara författare på heltid och tjäna pengar på det, det är inte alltid det lättaste och det kan ta ett tag. För att du inte ska vara helt utan pengar, men ändå ha tid för att skriva, så varför inte testa att gigga? Ett gig jobb kan vara kortare anställningar, så väl som det går göra på heltid med. Hos GigStep kan du läsa mer om vad för slags gig det finns. De är även ett rekryteringsbolag. Att jobba som en giggare, det skiljer sig något mot de traditionella anställningsformerna som annars dominerar.  GigStep erbjuder det som kallas för gig jobb. Antingen så kan du vara anställd via dem och få jobb eller så frilansar du och får hjälp med att fakturera och betala in skatt och alla avgifter med mera.

Du kan testa att jobba med olika saker

En stor fördel att gigga, det är att du även kan passa på att testa olika sorters jobb och olika roller. Det kan vara en bransch en dag för att testa på något helt annat ett par veckor senare. Du kan även ta tidbegränsade uppdrag eller bara jobba halvtid. Det är ju bra om du vill skriva på din bok med under tiden!

Sen kan gig jobb även vara ett sätt att få jobb på heltid med, om det är vad du är ute efter. Det är även ett sätt att få ett bättre cv på samt även få mer arbetslivserfarenhet.

21 Jan 2022