Massage hjälper min stela kropp

Sitter man mycket framför datorn och skriver, oavsett om det är att författa en bok, eller om man sitter vid sociala forum, så är det lätt så att man får stela leder och muskler. Samma sak händer om man har ett stillasittande jobb och inte rör på sig tillräckligt. Jag själv brukar boka in mig på massage i Göteborg en till två gånger i veckan. Jag märker att det gör underverk för min kropp och att jag mår bättre, både kroppsligt och till sinnet. Att bara rå om sig själv en stund och få sin kropp knådad och omhändertagen, det är inte fel och jag rekommenderar det verkligen!

Flera typer av massage

Massage är något som funnits i flera hundra år och runt om i världen. En massage kan ske på lite olika sätt, beroende på vilken typ av massage man väljer att boka. Det finns klassisk svensk massage, som kom till på 1800-talet, då Per-Henrik Ling skapade den. Denna typ av massage är oftast den jag bokar. Den passar till alla egentligen, oavsett om man aldrig tidigare fått en massage eller om man som mig bokar in sig ofta.

En annan typ av massage jag själv ibland bokar in mig på, är thaimassage. Detta är en massage som oftast sker utan olja och massören drar i de olika kroppsdelarna samt trycker på vissa punkter. Vanlig massage är mer att massören använder olja, och gnider och knådar kroppen.

Båda typerna av massage är sköna på sitt sätt och jag rekommenderar dem båda! Jag brukar som sagt boka in massage i Göteborg, men har även massörer som ger mig massage i Stockholm, då jag befinner mig där titt som tätt.

Om du vill hitta massage nära där du bor, då rekommenderar jag dig att kolla in TimeCenter.se. Det finns mängder av massörer som är anslutna till dem och du kan söka efter massage över hela landet via denna sida. Det är även enkelt att boka. Sök fram den stad du önskar och en lista med massörer kommer fram. Klicka dig vidare genom att gå in på den massören som tilltalar dig och boka in en tid.

17 Jan 2016