OYEZ! – När håret börjar försvinna

Något som drabbar ganska många är håravfall. Det kan finnas en mängd olika orsaker till att håret faller av, ibland är det kortvarigt ibland är det permanent. Det som är den allra vanligaste orsaken är Androgen alopecia, vilket är manligt håravfall. Detta drabbar dock trots sitt namn, både kvinnor och män. Det är ungefär var tredje man som har någon form av håravfall. Det sker i olika åldrar och i olika mängder. Som tur är så kan du nu göra något åt detta! Testa OYEZ!

Vad är OYEZ! för något?

OYEZ är den nya sortens hårersättning. Den ska inte förknippas med äldre släktingars toupéer för OYEZ! är något helt annat! Du kommer inte tro det är sant, men det kommer att bli som att du får ditt hår tillbaka. Håravfall är inte längre förknippat med att antingen leva skallig eller genomgå en dyr transplantation. Det finns en billigare lösning för just dig. Ytterligare fördelar med OYEZ är bland annat detta:

Beställ ditt OYEZ! –hår hos oyez.se och du får en hårdel som håller mellan 4-8 månader beroende på hur väl du sköter det. OYEZ! består av äkta hår och anpassas efter dina färger och förutsättningar. Detta sker enkelt genom att analysera prover från ditt eget hår.

Styla din OYEZ?

Håravfall är ett minne blott och med din nya OYEZ! kan du styla din frisyr precis som innan! Din nya hårdel kan med fördel klippas hos antingen en OYEZ! –frisör eller en vanlig, då det är precis som vanligt hår. När du väl satt din hårdel på plats, så sitter den där den ska. Det är ingen som kommer se att du inte har äkta hår!

11 Dec 2014