Skön avkoppling mellan resorna

När man är ute och reser mycket, så kanske man inte kopplar av på samma sätt som hemma. Nog för att semester, är just semester, men om man jobbar med att flyga, som pilot, eller flygvärdinna, så behöver man ett sätt att koppla av hemma. Något som jag själv brukar göra, är att boka massage i Stockholm, när jag är där. Att lägga sig ner och totalt slappna av under en massage är det bästa jag vet. Om du inte bor i Stockholm, så finns det massörer lite varstans i vårt land. Det går lika bra att boka massage i Malmö, Göteborg eller någon annan stad!

Jag läste det någonstans, att massage har funnits i stort sett evighet! Det var nån kejsare för många hundra år sedan som ansåg att massage botade hans åkommor och i Turkiet har de en stor badkultur, hamam, där massage är en stor del av den.

Förr om åren, när jag flög mycket till Thailand, så passade jag ofta på att få massage där. Den är ju annorlunda mot vad en vanlig klassisk massage är. Bland annat drar de kroppdelarna istället för att knåda, krama och gnida kroppen. Nu för tiden behöver man dock inte åka ända till Thailand för att få massage, då många massörer kan denna teknik. Ofta är det Thailändare som bor i Sverige som erbjuder denna typ av massage.

Andra typer av massage

Givetvis finns det andra typer av massage än bara thaimassage och klassisk massage. Det finns taktil massage, idrottsmassage, bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och mycket mer. Vad man behöver för typ av massage är individuellt. Som idrottsmassage, det passar oftast om man har råkat ut för sträckningar eller annat under träning.

Boka massage online

Nåt alla massage och massörer har gemensamt i alla fall, är att det går att boka in dem på nätet. På TimeCenter hittar du dessutom massörer och massage utefter vilken stad du befinner dig i. Sök fram via deras sida, fyll i massage Stockholm eller massage Malmö och klicka sedan på den massör som intresserar dig för att boka in en massage.

9 Sep 2015