Skriv dina böcker på resande fot

Fördelen med att vara författare är att man kan skriva sina böcker vart man än befinner sig i världen. Det är även bra att resa och se världen för att få inspiration och uppslag till händelser i den bok man håller på med för tillfället. Varför inte testa att ta en resa till Sydamerika? Med Inca Tours kan du få en rundresa i denna fantastiska världsdel. Sydamerika utgör den södra delen av den amerikanska dubbelkontinenten. Landgränsen räknas vanligen mellan Colombia och Panama, men ibland även vid Panamakanalen. Latinamerikas gräns dras mellan Mexico och USA.

Skräddarsy en egen rundresa

Inca Tours erbjuder många typer av resor och du kan skräddarsy en egen resa så att den passar just dig. Välj mellan Brasilien och karnevalen i Rio, Argentina och Buenos Aires eller besök Titicacasjön eller Amazonas.

Ta en resa med Inca Tours

Om du besöker inca.se kan du se alla deras resor och förslag på olika turer. På deras sida kan du även läsa mer om Sydamerika och alla de länder som finns att besöka. Inca Tours har över 30 års erfarenhet och personer som har personliga erfarenheter av alla länder. Det gör att du kan få råd från experter hur du ska skräddarsy just din resa. Du kan välja ett land eller rundresa med flera. Du kan välja att åka med på en gruppresa eller ta en kombinationsresa. Upptäck Sydamerika och passa på att skriva den där boken som utspelar sig just där.

5 Feb 2016